Ana SayfaKredilerT- Bank KOBİ Kredisi

T- Bank KOBİ Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

T- Bank müşteri portföyünü çeşitlendirmek adına çeşitli çalışmalar yapmakta. Bu yüzden  ticari müşterilere yönelik bir kampanya duyurdu. Kampanya dahilinde KOBİ’ler (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler) ve küçük esnaf için fırsat niteliğinde bir finansman olanağı sunulmaktadır.

Banka KOBİ ve küçük esnaf kredisi kapsamında kullanılabilecek kredi miktarının üst limitini 100.000 Türk Lirası olarak belirlemiştir. Kullanılacak kredinin müşteri tercihine göre ödemelerinin 2017 yılında başlayacak olması da kampanyadan yararlanmak isteyen ticari müşteriler için önemli bir avantajdır.

Ödemeleri Öteleme Seçeneği Mevcut 

T- Bank KOBİ ve küçük esnaf kredisi kampanyası uyarınca ticari müşterilerine çeşitli ödeme seçenekleri sunmaktadır. Ticari müşteri istediği taktirde aldığı krediyi aylık sabit ve eşit taksitlerle bankaya geri ödeyebileceği gibi, isterse artan ya da azalan taksit de tercih edebilmektedir.

Ticaretin zorlu koşullarında her ay düzenli geliri olmayacağını düşünen müşteriler ise üçer aylık dönemler halinde kredilerini ödeyebilecektir. Bununla birlikte ticaretin beklenmeyen durumlarını göz önünde bulunduran T-Bank; isterlerse “4 aylık ödemesiz dönem” imkanı da vermektedir ticari müşterilerine.

60 Aya Kadar Vade İmkanı

KOBİ sahipleri ve küçük esnaf için avantajlı kredi kapsamında 100.000 Türk Lirasına kadar kredi imkanına sahip olan ticaret erbapları, kullandıkları finansmanı 5 yıl vadeye yayarak geri ödeme yapabilmektedir. T- Bank KOBİ ve küçük esnaf kredisi uyarınca sunduğu vade seçeneklerinde faiz oranlarını sabit tutmuştur. Faiz oranı bütün vadelerde ve ödeme seçeneklerinde aylık yüzde 1,27 seviyesindedir.

Esnaf, bankadan aldığı kredinin binde beşi oranında kredi tahsis ücreti ödemekle yükümlüdür. 100.000 Türk Lirası kredi için kredi tahsis ücreti 500 Türk Lirasıdır. Ayrıca ticari müşteriler kredi vadeleri boyunca sigorta yaptırmak zorundadır. Sigorta ücreti de müşteriye göre farklılık göstermekle birlikte her durumda müşteriden tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.