Ana SayfaKredilerBank Pozitif’ten Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Bank Pozitif’ten Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tamamı büyük şehirlerde olmak üzere az sayıda şubesi bulunan Bank Pozitif güçlü sermaye yapısı ile dikkat çekmektedir. Ülkemizde yaygın şubelerle hizmet veren bankalar kadar ödenmiş öz sermayesi bulunan Bank Pozitif, bu güçten aldığı destekle dileyen vatandaşın kredisini kapısına göndermektedir.

Şubeyle ve ritüellerle uğraşmak istemeyen vatandaşlar internet üzerinden Bank Pozitifin masrafsız ihtiyaç kredisine başvurabilmektedir. Banka yetkilisi onaylanan kredi miktarını ve gerekli evrakları alarak müşterinin kapısına kadar gelmektedir.

Azami Tutar 50.000 Türk Lirası, Azami Vade 36 Ay!

Bank Pozitif masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında müşterinin gelir durumuna göre kişinin alabileceği finansman miktarını belirlemektedir. Ancak her durumda bu tutar 50.000 Türk Lirasını aşamamaktadır, zira banka masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde üst limit olarak bu meblağı tayin etmiştir.

Bank Pozitifin masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyasında 3 farklı vade seçeneği bulunmaktadır. Müşteri kullandığı krediyi 12, 24 yahut 36 ay vade süresinde geri ödeyebilmektedir. Bütün vade seçeneklerinde banka tarafından belirlenen faiz oranı ise sabittir. Müşterinin aldığı kredi tutarına ve seçtiği vade süresine bağlı olmaksızın faiz oranı aylık yüzde 1,39 seviyesinde sabittir.

Bank Pozitif hiçbir şekilde müşterisinden dosya masrafı tahsil etmemektedir. Müşteri kullandığı kredi miktarına tam olarak ulaşmaktadır. Ancak kredi vadesi bitene kadar müşterinin hayat sigortası yaptırma zorunluluğu bulunmaktadır. Bu hayat sigortasından doğan poliçe primi ücretini ise yine müşteri ödemek durumundadır. Bu krediden faydalanmak isteyen müşterilerin; Bank Pozitif’in internet sitesinden başvuru yapmaları yeterli olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.