Ana SayfaKredilerHalkbank "Dost İhtiyaç Kredisi Kampanyası": Masrafsız Borç Transferi!

Halkbank “Dost İhtiyaç Kredisi Kampanyası”: Masrafsız Borç Transferi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank borç transferi kredi kampanyaları ile müşterilerine geniş vade seçenekleri ve uygun faiz oranları sunuyor. Diğer bankalarda çeşitli kredileri bulunan yahut kredi kartı borçları olan müşteriler Halkbank’ın borç transferi kredisi kampanyası ile borçlarını kapatabilir kredilerini tek elden ödeyebilirler. Böylece müşteri birkaç banka ile işlem yapmak, taksit tarihlerini ve miktarlarını ayrı ayrı takip edip uğraşmak zorunda kalmamaktadır.

Halkbank “Dost İhtiyaç Kredisi Kampanyası” ile müşterilerini angarya işlerden kurtararak hem zaman hem nakit kazancı sağlamaktadır. Bankanın Dost İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında uygulanan faiz oranı aylık yüzde 1,20’dir. Kampanya koşullarına göre müşteriden dosya masrafı talep edilmemektedir.

Azami Vade 48 Ay!

Masrafsız olan söz konusu kampanya kapsamında azami vade 48 aydır. Bankanın kampanya dahilinde sağlayabileceği miktar müşterinin talebine göre değişiklik göstermektedir.

Kampanya dahilinde kullanılan bir kredinin müşteriye olan maliyeti bir örnekle anlatılacak olursa; Halkbank’ın Dost İhtiyaç Kredisi kampanyası dahilinde sağlanılan 10 bin Türk Lirası finansmanın 48 ay vade ile geri ödeneceği varsayılsın. Banka söz konusu meblağa aylık yüzde 1,20 oranı ile faiz uygulayacaktır. Kampanya dahilinde kullanılan kredi için banka kredi tahsis ücreti talep etmeyecektir. Söz konusu kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 18,7164 olacaktır. Ayrıca sağlanılan finansman 48 ay vade ile aylık 290 Türk Lirası civarında taksitlerle ödenecek olup, toplamda ise 13 bin 920 Türk Lirası kadar finansman geri ödemesi yapılacaktır.

Halkbank, Dost İhtiyaç Kredisi kampanyası kapsamında müşterinin hayat sigortası yaptırmasını zorunlu tutmuştur. Hayat sigortası poliçe prim ücreti müşterinin yaşına, cinsiyetine ve kullanılan kredi miktarına göre değişiklik arz etmektedir. Yukarda verilen örnekteki krediyi kullanan müşterinin 35 yaşında ve erkek bir müşteri olduğu varsayılırsa, hayat sigortası poliçe primi 1 yıllık bir süre için 30 Türk Lirası’dır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.