Ana SayfaKOBİİş Bankası Plastik Sektörü Destek Paketi

İş Bankası Plastik Sektörü Destek Paketi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası KOBİ’lere destek paketleri sunmaktadır. Plastik Sektörü Destek Paketi kapsamında müşterilerinin ihtiyacı olan birçok konuda finansman sağlamaktadır. “Plastik Sektörü İşletme Kredisi” söz konusu paket kapsamında sağlanan kredi imkanlarından biridir. Plastik sektörü işletme kredisi ile şirketlere işletme ihtiyaçları için gerekli olan finansman sağlanmaktadır.

İş Bankası’ndan kredi kapsamında sağlanılan finansman, aylık eşit taksitlerle ödenebilmektedir. Banka paket kapsamında “Plastik Sektörü Hammadde Alım Kredisi” de sunmaktadır. Şirketler söz konusu kredi kapsamında yurt içi ve yurt dışı hammadde alımları için likidite sağlayabilmekte ve bu krediyi 12 aya kadar vadelerle ödeyebilmektedir.

5 Yıla Kadar Vade Olanağı İle “Plastik Sektörü Yatırım Kredisi”

“Plastik Sektörü Yatırım Kredisi” paket kapsamında müşterilere sunulmaktadır. Firmalar yatırım giderleri için gerekli likiditeyi söz konusu kredi ile sağlayabilmektelerdir. Kredi dahilinde sağlanılan finansman Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında ilk 1 yıl anapara ödemesiz olarak ödenmektedir. Kullanılan kredi 5 yıl vadede aylık taksitler olarak tahsil edilebilmektedir. Paket kapsamında “Plastik Sektörü İhracat Kredisi” ile firmalara finansman sağlanabilmektedir. Firmaların ihracat faaliyetlerinde işletme sermayesi için ihtiyaç duydukları finansmanı İş Bankası sağlamaktadır. Banka kredi geri ödemelerinde 12 aya varan vade seçenekleri ve 3 ayda bir faiz ödemeli olmak üzere ödeme kolaylıkları sunmaktadır.

Plastik sektörü destek paketi kapsamında müşterilerin sağlayabileceği bir diğer kredi ise “İşyeri Kredisi”. İşyerlerini büyütmek ve geliştirmek isteyen müşteriler işyeri kredisi ile finansman sağlayarak dükkan, büro gibi gayrimenkul alımları gerçekleştirebilmektedirler. Ticari gayrimenkul alımları için sağlanan finansman uygun vade seçenekleri ve ödeme koşulları ile geri ödenebilmektedir. Paket kapsamında uygulanan faiz oranları müşteri özelinde farklılık arz etmektedir. Size uygun faiz oranlarını öğrenmek ve plastik sektörü destek paketi kapsamında sunulan kredi imkanlarından yararlanmak için İş Bankası şubelerine uğrayabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.