Ana SayfaGündemDeniz Bank Konut Kredisi’nde 300 Aya Kadar Vade Avantajı!

Deniz Bank Konut Kredisi’nde 300 Aya Kadar Vade Avantajı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Deniz Bank’tan finansman desteği alarak konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar; tam 300 aya kadar vade imkanı ile ev sahibi olabilecekler. Kısa vadeli konut kredisi kullanımlarında ise banka tarafından avantajlı faiz oranları tayin edilmiştir.

Denizbank tarafından belirlenen kredi faiz oranları; müşterinin tercih ettiği vade süresine göre farklılık arz etmektedir. Kısa vadeler için düşük faiz oranları belirlenirken, vadeler uzadıkça faiz oranları da kademeli olarak yükselmektedir.

Aylık Yüzde 0,91’den Başlayan Faiz Oranları!

Deniz Bank’ın konut kredisi kampanyası dahilinde faiz oranları aylık yüzde 0,91’den başlatmaktadır. Bahse konu faiz oranı 24 aya kadar olan vadeler için geçerli olmaktadır ve uzayan vadelerde faiz oranları artış göstermektedir.

Deniz Bank’tan 25- 36 ay arası vadeli olarak konut kredisi edinmek isteyen müşterilere aylık yüzde 0,97 faiz oranı tatbik edilmektedir. 37-60 ay arası vadeli konut kredisi kullanımlarında ise faiz oranı aylık yüzde 1,01 seviyesine çıkmaktadır. Denizbank’ın konut kredisi kampanyası kapsamında en uzun vade aralığı olarak tayin etiği; 61- 300 ay arası vade ile kredi kullanmak isteyen müşteriler için ise faiz oranı aylık yüzde 1,19’dur.

Denizbank kendisinden kredi kullanan müşterilerinin alacakları evin konut sigortasını, müşterinin kendisi için yaptırmak zorunda olduğu hayat sigortasını ve yine her konut için zaruri olan DASK’ı (Doğal Afet ve Yangın Sigortası) Deniz Bank’tan yaptırması durumunda banka bütün vadelerde ve bütün tutarlarda aylık yüzde 0,02 faiz oranı indirimi sunmaktadır.

Denizbank, konut kredisi kampanyaları dahilinde müşterilerin yaptırmak zorunda olduğu sigorta poliçelerinin prim ücretlerini müşterilerine yansıtmaktadır. Ayrıca banka müşterilerinden kredi tahsis ücreti olarak kullandıkları kredi meblağının binde beşi oranında kesinti yapmaktadır. Dosya masrafı olarak da adlandırılan bu kesinti bir defaya mahsustur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.