Ana SayfaEkonomiÇiftçi Kredisi Veren Bankalar

Çiftçi Kredisi Veren Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hangi Bankalar Çiftçi Kredisi Veriyor?

Tarıma elverişli topraklara sahip olan ülkemizde tarımsal üretim yaparak hem ekonomiye katkı sağlayan hem de geçimini sağlayan çiftçilerimiz çeşitli gereksinimleri için kredi kullanma yolunu seçebiliyor. Genelde çiftçiler tohum, gübre, fidan, mazot ve çeşitli ekipman alımları için kredi kullanma yolunu seçiyor.

Ekmeğini topraktan çıkaran çiftçilere özel, bankaların kredi kampanyaları bulunuyor. Çiftçi kredisi veren banka sayısının bir hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz. Bu yazımızda çiftçiye kredi veren bankalar arasında TEB, Ziraat Bankası ve Denizbank’ı inceledik.

TEB Organik Tarım Kredisi

Türkiye Ekonomi Bankası çiftçiye özel düşük faizli ve uygun vade seçenekli kredi veren bankalar arasında yer alıyor. TEB organik tarım kredisinden organik tarım sertifikası bulunan çiftçiler yararlanabiliyor. TEB organik tarım kredisine çiftçi kayıt sistemi belgesi, nüfus cüzdanı, ikametgah, organik tarım sertifikası belgesi ile TEB şubelerine giderek başvurulabilir.

Ziraat Bankası Çiftçi Destek Kredisi

Ziraat Bankası uygun faiz oranı ve vade seçenekleri ile çiftçiye destek sağlıyor. Ziraat Bankası şubelerine gidilerek çiftçi destek kredisi hakkında detaylı bilgi alınabilir ve nüfus cüzdanı, ikametgah belgesi, gelen veya gelecek olan mahsulün değerini gösteren belge ile kredi başvurusu yapılabilir.

Denizbank Tarımsal Yatırım Kredisi

Denizbank uygun oran ve vadeli tarımsal yatırım kredisi ile çiftçiye tarımsal faaliyetlerinde destek sağlıyor. Denizbank tarımsal yatırım kredileri arasında traktör ve ekipman kredisi, hayvancılık kredisi, arazi alım kredisi, sera yapım ve modernizasyon kredisi, su ürünleri kredisi gibi krediler bulunuyor. Detaylı bilgi için ve kredi başvurusu için Denizbank şubelerine başvurulabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.