Ana SayfaEkonomiVan’a Yeni Nefes Geliyor

Van’a Yeni Nefes Geliyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sıklıkla depremler ve deprem sonrası yaşananlar ile gündeme gelen Van’a ve ilçelerine yapılan yatırımlar sonucunda kısa süre içerisinde ilin üzerindeki deprem izlerinin silinmesi için çalışılıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Van’ın Erciş ilçesine yapılmasına başlanan yeni ticaret merkezi ilçenin değişen yüzü olacak. Yapımı halen devam eden yeni ticaret merkezi tamamlandığında ilçede ekonomik anlamda etkili olması, ilçenin diğer il ve ilçeler tarafından cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Ticari Anlamda Katkı Sağlar

TOKİ Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada ilçeye yapılacak ticaret merkezi projesinin çok önemli olduğunu, yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin ilçeye ticari anlamda çok büyük katkılarının olmasının beklendiğini, yeni projenin ticaret hayatını canlandırmasının yanında yeni bir yaşam alanı oluşturacağını ve vatandaşların sosyalleşmesi için uygun bir ortam olacağını söyledi.

Projenin Kapsamı Oldukça Geniş

Proje hakkında bilgi veren Turan, projenin oldukça kapsamlı olduğunu, oluşturulan ticaret merkezinde toplamda 48 ofis ,408 adet dükkân bulunacağını ve ortalama 33 bin metrekare alan üzerinde yer alacağını söyledi. Yapının mevcut caminin etrafına kurulacağını ve çevresinde 4 adet de konak olacağını belirten Turan, projenin 500 araçlık otoparkı ile ziyaretçiler için büyük kolaylık sağlayacağını sözlerine ekledi. Turan, ‘’Yapılan proje aynı zamanda yerel mimari çizgiden esinlenilerek tamamlanacak. Modern ve klasik çizgiler bir arada olacak. Geleneksel mimari tarz kullanılırken buraya yapılacak dükkân ve ofisler aynı zamanda farklı bir ortam oluşturacak. Deprem sonrasında yaşanan tüm olumsuzlukların bu yapının tamamlanması ile sona ermesini ve hem ticari açıdan hem de sosyal açıdan Erciş için güzel sonuçlar doğurmasını temenni ediyoruz’ ’dedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.