Ana SayfaEkonomiTürkler Ve Türkiye Bizim İçin Önemli

Türkler Ve Türkiye Bizim İçin Önemli

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği CEO’su Martin Wansleben yaptığı açıklamalar ile Türkiye ve ekonomisine sonsuz güvenleri olduğunu Türkiye’nin onlar için önemli bir yerinin olduğunu açıkladı.

Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ( DIHK) CEO’su Wansleben geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalar ile Alman-Türk ilişkilerini değerlendirdi. Türk insanına ve Türkiye’ye olan güvenlerinin en önemli göstergesi olarak Türkiye’de ki Alman yatırımlarını gösteren Wansleben, Türkiye de en çok yabancı yatırımların sahibi Alman şirketler olduğunu belirtti.

TÜRKİYE’DE YATIRIMCI 6 BİN ALMAN ŞİRKET VAR !

Bünyesine çalıştığı DIHK’ya bağlı 3 milyondan fazla şirketin bulunduğunu belirten ünlü CEO, yatırım için Türkiye’ye gelen ve DIHK’ya bağlı 6 bin Alman şirketin varlığından söz etti. Konuyla ilgili olarak ayrıca şu sözlere yer verdi: “Küçüklüğüm Koln’de geçti ve birçok Türk arkadaşım vardı, birçok komşumuz da Türk’tü. Alman Türk ilişkileri senelerden beri hep iyi olmuştur. Ben bu ilişkinin her zaman böyle süreceğine inanıyorum”.

TÜRKİYE’NİN AVANTAJI GENÇ NÜFUS

Türkiye’nin ekonomik alanda potansiyeline inandıklarını ve Alman şirketlerin Türkiye ile uzun vadeli yatırımlara imza attıklarını belirten Martin Wansleben, Türklere olan güveninin bir kez daha altını çizdi.

Konuşmalarında ayrıca yatırımların bu kadarla sınırlı olmayacağını bazı yatırımlar için doğru zamanı beklediklerini daha iyi günlerde daha büyük yatırımlar olacağına işaret eden Wansleben, Almanya da bünyesinde bulunan şirketlere Türklerin gücünden ve potansiyelinden bahsettiğini söyledi.

Martin Wansleben, Türkiye’nin en önemli avantajının genç nüfus olması ekonomik açıdan ilerlemelerin süreceğine ve iş gücünün genç nüfus ile ilerleme kaydedeceğine inandığını belirtti. Ayrıca TOBB ile iş birliklerinin olduğunu 10 yılı aşkındır güçlü ve yakın bir şekilde çalışmakta olduklarını söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.