Ana SayfaEkonomiTürk Telekom International'da Bayrak Değişimi!

Türk Telekom International’da Bayrak Değişimi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Telekom International Yeni Atamaları Açıkladı

Türk Telekom iki önemli atamayı gerçekleştirdiğini duyurdu. Türk Telekom konuyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Telekom International Grubu İcra Kurulu Başkanlık makamına Mehmet Candan Toros’u geçirdiğini bildirdi. Diğer önemli atama ise Türk Telekom International Grubu Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleşti. Türk Telekom International Grubu Genel Müdürlüğü’ne ise Yusuf Kıraç’ın atandığı ilan edildi.

28 YILLIK TECRÜBE

Türk Telekom International Grubu İcra Kurulu Başkanlığına getirilen Mehmet Candan Toros, 2003 yılından bu güne Telekom bünyesinde çalışmalarını sürdürmekteydi. Türk Telekom’daki çalışma hayatında satıştan pazarlamaya kadar birçok pozisyonda genel müdür yardımcılıkları yapan Toros’un 28 senelik tecrübeye sahip olduğu ifade edildi. Mehmet Candan Toros İTÜ Elektrik – Elektronik Fakültesi’ni 1988 senesinde başarıyla mezun olmuştu. Fakülteden mezun olduktan sonra Bilkent’te işletme masterı yapan Toros, Türk Telekom bünyesinde Pazarlama ve Teknolojisi genel müdür yardımcılığı çalışmalarına başlamıştı. Bunların yanı sıra Candan Toros 2010 ile 2015 dönemlerinde, Türk Telekom International Yönetim Kurulu Üyeleri arasında da yer aldı. Türk Telekom International Grubu İcra Kurulu Başkanlığına getirilmeden önce üstlendiği son görev ise, Türk Telekom International Grup Üst Yöneticiliğiydi.

2008’de TÜRK TELEKOM’A KATILMIŞTI

Türk Telekom International Grubu Genel Müdürlüğüne getirilen Yusuf Kıraç’sa 2008 yılından bu güne Telekom bünyesinde farklı pozisyonlarda çalışmalarını yürüttü.  NGN Grup Müdürü olarak Telekom ailesine katılan Kıraç’ın iki yıl önce Türk Telekom Teknoloji Grubu dahilinde Çekirdek ve Taşıyıcı Şebeke Direktörlüğü yaptığı öğrenildi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.