Ana SayfaEkonomiGazprom Doğalgaz Üretimini Artırdı

Gazprom Doğalgaz Üretimini Artırdı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Her geçen gün alanında başarılı çalışmaları ile gündeme gelen Gazprom’ dan yine bir yükseliş haberi geldi. Gazprom Kamu Şirketi internet sayfasından yapılan açıklamaya göre Avrupa’ya yapılan doğalgaz ihracatında artış yaşandı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre Gazprom Avrupa’ya olan doğalgaz ihracatında yüzde 14,6 oranında artış göstermeyi başardı ve ihracat miktarını 58,5 milyar metreküpe taşımayı başardı. Yaşanan bu gelişmenin çok sevindirici olduğunu ve bir başarı hikayesi olduğunu belirten yetkililer, bundan sonraki süreçte ihracat rakamlarının artmasının beklendiğini, bu alanda yetkili olan kişilerin büyük bir özveri ile çalıştığını, Türkiye’nin yükselen ihracat oranlarında Gazprom’unda payının olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Artış Devam Ediyor

İnternet sayfasından yazılı açıklamada bulunan şirket yetkilileri, 2017 yılının 1 Ocak ile 15 Nisan arasındaki döneminde üretilen doğalgaz hacminin 2016 yılının aynı dönemine göre artış gösterdiğini ve yaşanan üretim oranının yüzde 12,5 oranında olduğunu bu oranın 16,1 milyar metreküpe tekabül ettiğini söylediler. Üretim ile birlikte Avrupa’ya ihraç edilen doğalgaz hacminde de artış yaşandığını hatırlatan yetkililer, 2017 yılının başından itibaren Gazprom tarafından Avrupa piyasasına toplamda 58,5 milyar metreküp doğalgaz ihracatının gerçekleştirildiğini söyledi. Yapılan açıklamada gerçekleştirilen 58,5 milyar metreküp doğalgazın 2016 yılının 1 Ocak – 15 Nisan dönemine göre yüzde 14,7 daha fazla olduğunun altı çizildi.

Tarihi Rekor Kırılmıştı

Başarılı bir şekilde yoluna devam eden Gazprom şirketi 2016 yılında tarihi bir rekor kırılmasını sağlamıştı. 2016 yılında Avrupa’ya gerçekleştirdiği doğalgaz ihracatını 2015 yılına göre yüzde 12,5 oranında artırarak toplamda 179,3 milyar metreküplük doğalgaz ihracatı gerçekleştiren Gazprom tarihi bir rekor kırılmasını sağlamıştır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.