Ana SayfaBankacılıkING Bank Özel Bankacılık Ürünleri

ING Bank Özel Bankacılık Ürünleri

ING Bank Özel Bankacılık Ürünleri! ING Ara Ödemeli Mevduat Hesabı! Vadeli Mevduat Hesabını Açtırırken Neler Yapmalıyız! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank Özel Bankacılık Ürünleri!

ING Bank özel bankacılık ürünlerden bir tanesi vadeli mevduat hesabı olarak görülüyor. İnternet bankacılığından ya da mobil bankacılıktan çok rahat bir şekilde açabileceğiniz vadeli hesap kazancınıza kazanç katmaktadır. Açmış olduğunuz Türk Lirası hesabınız ile avantajlı faiz imkanları ile kazanabilirsiniz. Eğer hesabınızı internet bankacılığı aracılığı ile açtıysanız vadesi dolduğunda otomatik olarak yenilenecektir. Bu hesabı telefondan, internetten ya da en yakın ING Bank şubesine gelerek açtırabilirsiniz.

ING Bank özel bankacılık kredi kartı da özel ürünler arasında yer almaktadır. Yalnızca size özel olan bu kart ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bu kartı alabilmek için en yakın şubeye gidip başvuruda bulunmanız gerekiyor. Bu ürünün özelliklerine baktığımızda; özel şoförlü transfer hizmetini 1 kilometresi 1.5 TL olarak alabiliyorsunuz. Kazandığınız bonusların değerini 3 katına kadar arttırabiliyorsunuz. Bu kartı günlük yaşantınızın her yerinde kullanabilirsiniz. Pazartesi ile cumartesi arasında 24 saat boyunca özel bankacılık hizmetlerini arayarak detaylı bilgiler alabilirsiniz.

ING Ara Ödemeli Mevduat Hesabı

Bu hesaba göre de uzun vadede cazip faiz oranlarıyla değerlenen yatırımlarınız ile düzenli gelir sağlayabilirsiniz. Hesabı açtırmak için şubeye kadar gitmenize gerek yoktur. Bunun için internet bankacılığından faydalanabilir ve hesabınızı kolayca açtırabilirsiniz. Bu hesabın bazı özelliklerine göz attığınızda; piyasa düzeyinde faiz oranları değişse bile siz sabit faizinizle bu durumdan etkilenmezsiniz. Birikimlerinizi ister TL isterseniz de başka bir döviz cinsi ile gerçekleştirebilirsiniz. İhtiyaç duymanız halinde birikimlerinizi aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık olarak alabilir ve kullanabilirsiniz. Faiz gelirlerinizi hesap açılış tarihinde belirlediğiniz ödeme tarihlerinde çekebilirsiniz. Ve bu vadeli mevduat hesabını açtırırken an az 1 yıllık açtırabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.