Ana SayfaKredi KartlarıMaaşını Ziraat’ten Alan Emeklilere Türk Telekom Kampanyası!

Maaşını Ziraat’ten Alan Emeklilere Türk Telekom Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası, maaşını kendi bankasından alan emekli müşterilerine özel Türk Telekom Kampanyası düzenlendi.

Düzenlenen kampanya kapsamında, Ziraat Bankası’ndan emekli maaşını alan vatandaşlara Türk Telekom’dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 sms, 5 GB cepten internet ile birlikte diğer tüm Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı tanıyor. Ziraat Bankası Türk Telekom Kampanyası 12 ay boyunca sürecek olup, aylık sadece 25 TL ücret ödenmesi gerekiyor.

Ziraat Bankası Türk Telekom Kampanyası için Anında Başvuru!

Ziraat Bankası Türk Telekom Kampanyası başvurusu yapmak isteyen emekli müşterilerin Türk Telekom bayisini ziyaret etmeleri, Ziraat müşteri olduğunu söylemeleri gerekmektedir. Bayilik gerekli kontrolleri tamamladıktan sonra, başvuru gerçekleşmektedir.

Ziraat Bankası Türk Telekom Kampanyası kapsamında sunulan aylık sabit ücreti indiriminden bayiliklere gitmeden, anında faydalanmak isteyenlerin ilk cep telefonlarının mesaj kısmından sırası ile aralarında bir boşluk bırakarak ZIRAAT ve T.C. kimlik numaralarını yazmaları, Türk Telekom’a ait olan 5555’e mesaj atmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aranarak da kampanyaya başvuru gerçekleşmektedir.

Ziraat Türk Telekom Kampanyası ve Şartları!

Söz konusu kampanyadan yeni hat tesisi ya da numara taşıma yoluyla gelenler için KDV ile ÖİV dahil edilerek 30 TL ücretlendirmek yapılmaktadır. Türk Telekom faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan kişiler için ise bu ücret 44 TL olmaktadır. Türk Telekom Kampanyası dahilinde aylık sabit tarife ücretleri üzerinden de 5 TL indirim uygulanmaktadır.

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşını alan ve yeni hat tesisi ya da numara taşıyarak Ziraat Emekli tarifesine başvuru yapanlar için ise 1 senelik taahhüt imzalamaları halinde 25 TL ücretlendirme olacaktır.  Hattın iptal olması ya da kişilerin faturaları hattan ön ödemeli hatta geçiş yapmaları durumunda ise kampanya dahilinde aylık ücret indirimine ilişkin fatura dönemi sonunda iptal edilecektir.

Ziraat Türk Telekom Kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların 1 senelik taahhüt vermeleri zorunludur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.