Ana SayfaEkonomiSerbest Piyasada Güncel Altın Fiyatları (14 Haziran 2018)

Serbest Piyasada Güncel Altın Fiyatları (14 Haziran 2018)

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Serbest piyasada güncel altın fiyatları güne genel bir yükseliş grafiği çizerek başladı. Gün açılışında gram altın fiyatı 195 lira bandında gözlemlendi. Çeyrek altın fiyatı ise sabah saatlerinde 316 liranın üzerinde seyretti. Cumhuriyet ve yarım altın güne değer artırarak başladı.

Serbest Piyasada Güncel Altın Fiyatları Arife Günü Arttı!

Serbest piyasada güncel altın fiyatları bayram öncesi altın alacak vatandaşı üzdü. Çeyrek altın ve yarım altın fiyatı sabah saatlerinde yüzde 1,49’u bulan oranda yükseldi. Cumhuriyet altını günün ilk satışlarını yüzde 1,50’lik fiyat artışıyla gerçekleştirdi. Yatırımcılar dün gün boyunca altın fiyatları değişimlerini takip etti. Ekonomi haberleri arasında en çok okunan haberlerin başını ise altın fiyatları, güncel döviz kurları ve borsa çekti. Altın ve döviz dün günü yükselişle tamamlarken, borsa gün sonunda 93 bin puan bandına geriledi. Durum bu olunca yeni günün altın fiyatları da merak edilenlerin başında geldi. İşte güncel altın fiyatları ve değişim oranları…

Gram Altın Ne Kadar?

Altının gram fiyatı bugün 195,14 liraya yükselerek gün açılışı yaptı. Bu fiyat alış için uygulanırken, gram altın satış fiyatı 195,20 lira oldu.

Çeyrek Altın Bugün Kaç TL?

Serbest piyasada güncel altın fiyatları dikkate alındığında çeyrek altının alış fiyatının 309,21 lira olduğu gözlemlendi. Sabah saatlerindeki çeyrek altın satış fiyatı ise 316,26 lira seviyesinde bulunuyor.

Yarım Altın Kaç TL?

Altın piyasasının olmazsa olmazı olan yarım altın bugün 616,49 liradan alınıyor, 632,53 liradan satılıyor.

Tam Altın Kaç TL Oldu?

Tam altın fiyatı yeni güne alış yönlü işlemler için bin 236 liradan başladı. Tam altın satış fiyatı ise bin 261 liradan alıcı buldu.

Reşat Altın Bugün Ne Kadar Oldu?

Reşat altın 14 Haziran Perşembe günü fiyatını yüzde 4,09 artırdı ve alış fiyatını bin 307 TL’ye çıkardı. Satışlarsa sabah saatlerinde bin 320 lira 95 kuruştan devam ediyor.

Cumhuriyet Altını Kaç TL?

Cumhuriyet altını arife gününde değerini yüzde 1,50 artırdı ve alış işlemlerine bin 275 liradan başladı. Saat 08.33 itibariyle cumhuriyet altınının satış fiyatı bin 288 lira seviyesinde bulunuyor.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.