Ana SayfaBankacılıkKrediGo Nedir? KrediGo Avantajları ile İşlemler Daha Kolay!

KrediGo Nedir? KrediGo Avantajları ile İşlemler Daha Kolay!

Merak edenler için KrediGo Nedir?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalar hiç şüphesiz hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Herkes bankalara, kredilere ihtiyaç duyar ancak bankaya ait şubeye gidip saatlerce sıra beklemek hepimizin kabusu haline gelmiştir. Bunun için de bazı teknolojik sistemler geliştirilmiş ve insanların hayatları ciddi anlamda kolaylaştırılmıştır. Bu sistemlerden biri de QNB Finansbank’ın geliştirdiği ve ortaya çıkardığı mobil uygulama olan KrediGo sistemidir. Peki KrediGo Nedir?

KrediGo Nedir?

QNB Finansbank Kredigo, mobil bankacılık uygulaması olarak geliştirilen bu uygulamaya giriş yaparak birçok işlem yapmanız mümkündür. İOS ve Android sistemlerinde sorunsuz olarak kullanılabilen bu sistem ile QNB Finansbank kullanıcılarına çok büyük kolaylık sağlanmıştır.

Bu uygulamaya girerek ihtiyaç kredisi için bir başvuru yapmanız mümkündür. Sıra beklemeden, dışarı çıkmadan, sadece oturduğunuz yerden elinizde telefon ile bu başvuruyu yapmanız artık çok kolay bir hale gelmiştir. Ayrıca uygulama sayesinde daha önce yapmış olduğunuz kredi başvurularını da görebileceksiniz. Eğer daha önceden çekmiş olduğunuz kredi varsa, bu kredinin son ödeme tarihi ve ne kadar borcu kaldığı gibi bilgilere de uygulamadan ulaşabilirsiniz.

KrediGo üzerinden yaptığınız başvuru kabul edilirse bankaya gitmenize gerek kalmayacak. Eğer başvurunuz banka tarafından onaylanırsa istediğiniz para hesabınıza yatacak. Ancak bunun için banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Eğer banka müşterisi değilseniz imza işlemleri için bankanın yolunu tutmanız gerekebilir. Uygulamanın en iyi ve avantajlı özelliklerinden biri de kişiye özel olarak faiz oranlarının belirlenmesi işlemidir. Yani kredi notunuza göre size bir faiz oranı belirtilecek. Kredi notunuz yüksek ise en düşük faiz oranlarından faydalanma imkanınız olacak. Uygulama üzerinden kredi çeken kişilere uygulanacak en düşük faiz oranı ise %1,99’dur. Kredi borcunuzdan kesilecek olan kredi tahsis ücreti ise sabit bir ücret olarak belirlenmiştir. Yani çekeceğiniz kredi ya da faiz oranı fark etmeksizin kesilecek olan ücret 157.5 TL’dir.

KrediGo’yu Kimler Kullanabilir?

Eğer QNB Finansbank müşterisi değilseniz üzülmenize gerek yok. Çünkü bu uygulamadan sadece müşteriler değil, isteyen herkes faydalanabiliyor. Hiçbir güven sorunu yaşamadan bu uygulamadan işlem yapmanız mümkündür. Ayrıca çekeceğiniz kredi için de hesaplama yapmak artık bu uygulama sayesinde oldukça kolay bir hale gelmiştir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.