Ana SayfaEkonomiVakıfbank 122 TL Taksitle Nakit Avans Kampanyası

Vakıfbank 122 TL Taksitle Nakit Avans Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, fırsatlarını bayram öncesi birçok fırsatı sıralayarak müşterilerine avantajlı imkanlar sunmaktaydı. Hizmetlerine ve kampanyalarına yenilerini ekleyen bankanın kredi kartı ürünleri için de yeni kampanyaları bulunmaktadır.

30 Eylül 2016 tarihinde sonlanacak olan kampanya, aylık 122 TL’lik taksitlerle nakit avans fırsatı sağlamaktadır.

Vakıfbank 122 TL Taksitle Nakit Avans kampanyası 1.000 TL 9 taksitlik işlemlere %1,49 faiz oranlarıyla sizleri karşılamaktadır. Faiz dışında sizlerden herhangi bir komisyon ve ücret alınmaması da harcamalarınızda ve nakit ihtiyaçlarınızda ekstra bir masraf düşüşü sağlamaktadır.

Vakıfbank Worldcard için geçerli olacak olan bu kampanya, nakit avans kredi ile sizlere uygun taksitlendirmelerle sağladığı fırsatlar dahil geri ödeme konusunda da kolaylık sağlamaktadır.

Nakit avans kredi fırsatındansa asıl kart ve ek kart sahipleri faydalanabilmektedirler. Kredi kullanımlarında kartınızın limitleri dahilinde işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca nakit çekim kriterlerini de sağlamalısınız.

Kampanyaya katılmak için SMS şartı aranmamaktadır. Nakit avans kampanyasına katılım için internet bankacılığını da kullanabilirsiniz. Kartınızla yapılan nakit avans kredi çekimleriniz için ATM’leri veya işimi şubede halletmek istiyorum diyenler de şubeleri kullanma imkanınınız bulunmaktadır. Telefon bankacılığı yoluyla da yine kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanya dahilinde tutulan nakit avans başvurusu için Taksitli Nakit Avans menüsünün kullanılması gerekmektedir. Bu menü aracılığıyla yapacağınız işlemler için ilgili NakiteTaksit fırsatı dahilinde aylık %1,49 faiz oranları yansıtılacaktır.

Nakit avans başvurusu yapmak isteyen kart sahipleri bu kampanya dönemi için en fazla 2 kere yararlanma hakkına sahiptir. 1.000 TL için aylık maliyet oranı %1,79, yıllık maliyet oranıysa %21,46’dır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.