Ana SayfaKredilerDenizbank Masrafsız Konut Kredisi Faiz Oranları

Denizbank Masrafsız Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank Mortgage Kredisi

Denizbank konut kredisi olarak Mortgage paketleriyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Denizbank tarafından sunulan bu kredi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranı sabit olup yüzde 1,01’dir. Üstelik bu Mortgage kredisi masrafsız olarak veriliyor. Yani kredi için tahsis ücreti olan banka komisyonunu ödemiyorsunuz. Ancak diğer masraflar için Denizbank şubelerinden ya da Denizbank telefon şubeden bilgi alabilirsiniz.

Denizbank konut kredisi faiz oranları güncellendiği için şu anda en avantajlı kredilerden birini Denizbank veriyor. Özellikle vadeyi düşürerek aldığınız krediler için daha az kredi faiz oranı ödemeniz gerekecek. Örneğin 60 ay vadeli bir kredi almak istediğiniz zaman bu kredinin faiz oranı 1,01 oluyor. Ancak sizler vadeyi çoğalttığınızda banka zarar etmemek için kredi faiz oranını yükseltmek durumunda kalacaktır.

Kredi için isteyebileceğiniz vade seçenekleri bellidir. Buna göre kredi için seçebileceğiniz vade sayısı 1 ay ile 120 ay arasında değişir. Krediye başvuru yaparken vade seçeneğini de bildirmeniz gerekiyor. Aksi halde daha sonra işlem yapmak istediğiniz zaman çeşitli sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu kredi için belirlenen yıllık maliyet oranı 12,12’dir. Bankadan 100 bin lira konut kredisi alarak bu krediyi 60 ay vadede, yani 5 yılda ödemek isterseniz kredi için toplamda 33 bin 830 lira faiz ödemesi yapmanız gerekiyor. Sigorta bedeli ve ekspertiz ücreti bu miktarın dışındadır.

60 ay vadeli 100 bin liralık krediyi geri ödemek istediğinizde bir ay için 2 bin 230 lira geri ödeme yapmanız gerekiyor. Bu kredinin kredilendirme oranı yüzde yetmiş beş olarak belirlenmiştir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.