Ana SayfaBirikim & YatırımDeniz Bank Bonus Nakit Avans Fırsatı!

Deniz Bank Bonus Nakit Avans Fırsatı!

Deniz Bank Bonus Nakit Avans Fırsatı! Deniz Bank Bonus Nakit Avansın Avantajları Nelerdir? Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Deniz Bank Bonus Nakit Avans Fırsatı!

Günümüzde geniş bir dağılım gösteren üretim bandı, tüketicilere ürünlerin etkin bir şekilde pazarlanmasıyla tüketimde büyük artışların sağlanmasını amaçlamaktadır.

Tüketimdeki artışlarsa, kişilerin ihtiyaçlarındaki artışların gerçekleştirilmesiyle sağlanmaktadır. Son yıllarda artan tüketim çılgınlığıysa üreticilerin bunu başardığının en büyük kanıtıdır. Ancak tüketim artarken cebinizdeki para azalıyor ve artık ihtiyaçlarınızı karşılayamaz hale geliyor olabilirsiniz.

Bunun için bankaların çeşitli ihtiyaç kredisi ürünlerinden veya kredi kartı ürünlerinden yararlanmak isteyebilirsiniz. Acil ihtiyaçlarınız söz konusu olduğunda çekebileceğiniz nakit avanslar, kısa vadeli çözümlerle sizlerin ihtiyaçlarını karşılamaya yöneliktir.

Nakit avans kredi çekimleriniz için sahibi olduğunuz kredi kartıyla işlem gerçekleştirebilirsiniz. Deniz Bank Bonus Nakit Avans Fırsatı ile Deniz Bank müşteriyseniz sizlerde nakit avans kredi çekimleriniz de 10 bin TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. 12 aya varan taksitlerle ihtiyaçlarınızı karşılayın, ödemesini zamana yayılmış bir şekilde gerçekleştirin.

Deniz Bank’ın nakit avans kredisi için başvurularınızı internet şubelerden, SMS aracılığıyla, Deniz Bank şubeleri, Deniz Bank ATM’leri, Deniz Bank iletişim merkezleri yoluyla gerçekleştirebilirsiniz.

SMS yoluyla nakit avans başvurusu yapmak için PARA, kartınızın son 6 hanesi, kullanmak istediğiniz tutar aralarında boşluklarla 3280’e gönderilmelidir. Bankanın uyguladığı faiz oranlarıysa %2,25’dir.

Deniz Bank ATM’leri ile yapacağınız nakit çekimler için kullanılabilecek üst limit 3 bin TL’dir. Geri ödemelerinizdeki taksitlendirmeler 4 ve 12 ay arasında geçerlidir. Deniz Bank nakit çekimleriniz için örnek bir ödeme planı sunmaktadır. Örnek ödeme planı: 5 bin TL için %2,25 faiz oranı ve 12 ay taksitle aylık taksitleriniz 683,16 TL’dir. Toplam geri ödeme tutarınız 6 bin 148,45 TL’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.