Ana SayfaKredilerTEB Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyası

TEB Düşük Faizli Konut Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB Konut Kredisi Kampanyası

TEB konut kredisi kampanyası için belirlenen sabit bir faiz oranı bulunmuyor. Alınan krediye göre farklı bir kredi faiz oranı oluşabiliyor. Örneğin kısa vadede alınan düşük miktarlı bir kredi için ödemeniz gereken kredi faiz miktarı oldukça az olacaktır. Ancak yüksek miktarlı bir kredi alıp bu krediyi uzun vadede geri ödemek isterseniz sizlerin ödemesi gereken kredi faiz miktarı daha yüksek olacaktır. Başvurunuzu yaptığınız TEB şubelerinden bu konu hakkında detaylı bir bilgi alabilir, ardından kredi başvurusu yapabilirsiniz.

TEB konut kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranları değişiklik gösterse de en çok tercih edilen kredi paketi olan 100 bin liralık konut kredisi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 0,99’dur. Yani bankadan 100 bin liralık bir konut kredisi aldığınız zaman bu krediyi yüzde 0,99 kredi faiz oranıyla almış olursunuz.

TEB konut kredisi kampanyasından faydalanan kişilerin birtakım kredi masraflarını da bankaya ödemeleri gerekiyor. Örneğin TEB konut kredisi kampanyasından 100 bin lira olarak faydalanacak olan bir kişi bankaya toplamda 1167 lira masraf öder. Bu masraf peşin ödenebilir, eğer peşin ödenmezse verilen krediden masraf düşülecektir.

TEB konut kredisi için kredi alan kişilerden kefil istenmez. Kefil istenmeyen bu kredide sadece alınan ev ipotek edilir, ipotek kredinin tamamı ödendiğinde otomatik olarak kalkacaktır.

Kredinin maliyet oranı yıllık yüzde 14,51’dir. Eğer 100 bin lira olarak faydalandığınız TEB konut kredisi kampanyasında krediyi 120 vadede bankaya geri ödemek isterseniz bir aylık taksit miktarınız 1427 lira olacaktır. Toplamda bankaya 172 bin 501 lira ödeyerek borcunuzun tamamını kapatabilirsiniz. Kredi için fazladan ödenmesi gereken miktar 72 bin 501 lira olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.