Ana SayfaKredilerQNB Finansbank’tan Borç Transferinde Cazip Oran Fırsatı!

QNB Finansbank’tan Borç Transferinde Cazip Oran Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank aylık yüzde 1,17’den başlayan faiz oranları ile borçlarınızı transfer ediyor. Başka bankalarda bulunan kredi ve kredi kartı borçlarınızı QNB Finansbank’a getirebilir, ödemelerinizi tek elden yapabilirsiniz.

QNB Finansbank “Borç Transferi Kredisi” kapsamında müşterilerin ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve kredi kartı borçlarını transfer edebilmektedir. Borç transferi kredi ürünü dahilinde konut kredisi ve ek hesap bankaya transfer edilememektedir. Söz konusu kredi uyarınca karşı banka borcunun tamamı transfer edilebilmektedir.

Azami Vade 48 Ay: EFT Ücreti de Yok!

Borç transferi kredisi dahilinde diğer bankalara yapılacak olan EFT’lerden ücret alınmamaktadır ve bankaya yapılacak olan EFT, yapıldığı günden bir sonraki gün bankaya ulaşmaktadır. Borç transferi kredisi dahilinde karşı bankanın borçları, bankanın kredi kartı numarasına aktarıldığı için müşterinin bu konuda yapacağı başka bir işlem bulunmamaktadır. Yalnızca kredi borçlarının ödenmesi durumunda müşterinin karşı bankayı arayarak ödemenin yapıldığı bilgisini vermesi gerekmektedir.

QNB Finansbank borç transferi kredisi kapsamında azami vadeyi 48 ay olarak belirlemiştir. Borç transferinde uygulanacak faiz oranı aylık yüzde 1,17’den başlamaktadır. Kredi ürününden yararlanmak için bankaya başvuru yapan müşteriye, başvuru sırasında skorlama yapılmaktadır. Yapılan müşteri skorlamasının ardından belli olan müşteri kredi notuna göre uygun faiz oranı yansıtılmaktadır. Ayrıca banka bahse konu kredi ürünü dahilinde kredi tahsis ücreti tahsil etmekte ve kredi tahsis koşulu olarak hayat sigortası yapılmasını talep etmektedir.

Hayat sigortası poliçe bedeli müşteriye ait olup, müşteri özelinde farklılık arz etmektedir. Borçlarınızı tek elden kapamak için borç transfer kredisi dahilinde finansman sağlamak istiyor ve kendinize uygulanacak faiz oranları hakkında bilgi almak istiyorsanız QNB Finansbank şubelerini ziyaret edebilirsiniz. QNB Finansbank’ın kredi koşullarını dilediğine değiştirme hakkını saklı tuttuğunu hatırlatmakta da yarar var.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.