Ana SayfaKredilerEn Uygun Konut Kredisi Faiz Oranları Vakıfbank’ta! Konut Kredisi Faiz Oranı Yüzde...

En Uygun Konut Kredisi Faiz Oranları Vakıfbank’ta! Konut Kredisi Faiz Oranı Yüzde 0,80

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’tan Düşük Kredi Faiz Oranlarıyla Konut Kredisi

Konut kredisi almak üzere tercih edilebilecek bankalardan biri olan Vakıfbank son derece uygun bir kredi faiz oranıyla ev kredisi sunuyor. Kısa vadeli kredilerde son derece avantajlı bir kredi faiz oranı sunan Vakıfbank uzun vade de kredi faiz oranlarını çok fazla yükseltmiyor. Bu bankadan konut kredisi alan kişiler krediyi yüzde 0,80 ile 0,95 arasındaki bir kredi faiz oranıyla almış oluyorlar.

Vakıfbank konut kredisi faiz oranları kişinin kredi notuna göre değil, kredinin vadesine göre değişiyor. Eğer alınan kredi için talep edilen vade 12 aydan daha fazla değilse kredi faiz oranı yüzde 0,80 oluyor. 24 aya kadar vadeli kredi aldığınızda ise kredi faiz oranı yüzde 0,88 olacaktır. Eğer 120 ay vadeli bir konut kredisi alırsanız bu kedi için belirlenen kredi faiz oranı da yüzde 0,95 olacaktır.

Vakıfbank konut kredisi kampanyası için sizlere sunulan vade seçeneklerinin de oldukça avantajlı olduğunu belirtebiliriz. Zira bu kredi sayesinde alınan krediyi 120 aylık vadede bankaya geri ödemeniz söz konusu oluyor.

Vakıfbank konut kredisi kampanyasından 100 bin lira olarak faydalanmak istediğinizde bankaya bunun için 1300 lira masraf ödemeniz gerekiyor. Masrafı peşin öderseniz krediyi tam alırsınız, masrafı ödemezseniz masraf miktarı kredinin içerisinden kesilecektir.

Vakıfbank konut kredisi kampanyasını tercih ederek 120 ay vadeli 100 bin lira konut kredisi aldığınızda bankaya ödemeniz gereken aylık kredi taksit miktarı 1400 lira olur. Bu şekilde 10 yıl boyunca borcunuzu ödediğinizde bankaya toplamda 169 bin 328 lira ödeme yapmış olursunuz.

Krediye başvurmak için sadece Vakıfbank şubelerini kullanabilirsiniz, başvuru esnasında yanınızda kimlik belgeniz, gelir belgeniz, ikamet adresi gösteren, adınıza düzenlenmiş bir fatura da olmalı. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.