Ana SayfaGündemKonut Kredisi Faiz Oranları Güncellendi! Oranlar Yükseldi!

Konut Kredisi Faiz Oranları Güncellendi! Oranlar Yükseldi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalar, konut kredisi ürünleri için uyguladıkları ortalama faiz oranlarını yükseltti.

En son 19 Şubat 2018 tarihinde güncellenen konut kredisi faiz oranları, bu sabah itibariyle tekrar güncellendi. Bazı bankalar konut kredisi faiz oranlarını yükseltirken, en düşük oranların katılım bankaları tarafından uygulanması da dikkatlerden kaçmadı.

Ramazanda Konut Kredisi Faiz Oranları Düştü!

2018 Mart Ayı Banka Banka En Düşük Konut Kredisi Faiz Oranları

  • Yapı Kredi Bankası: Banka faiz oranlarını yüzde 0,02 düzeyinde yükseltti. Geçtiğimiz hafta 5 ve 10 yıl vadeler için yüzde 1,17 olarak uygulanan konut kredisi faiz oranları, bugün itibariyle yüzde 1,19 seviyesine yükseltildi.
  • Albaraka Türk Katılım Bankası: Türkiye’de en düşük konut kredisi faiz oranı uygulayan (katılım bankası olduğu için kâr payı oranı olarak uygulanmakta) banka 5 yıllık konut kredisi ürünleri için yüzde 1,10 ile Albaraka Türk Oldu.
  • Türkiye Finans Katılım Bankası: Türkiye Finans, en düşük konut kredisi faiz oranlarında Albaraka Türk’e eşlik etti.
  • Ziraat Bankası: Özel ve kamu bankaları arasında 10 yıl vade için en düşük konut kredisi faiz oranlarını uygulayan banka, Ziraat Bankası oldu. Banka 10 yıl vadeli konut kredileri için yüzde 1,13 oranında faiz uygulaması yaptı.
  • Kuveyt Türk Katılım Bankası: Kuveyt merkezli banka, faiz oranları için 5 yıl vadelerde aylık yüzde 1,13, 10 yıl vadelerde ise aylık yüzde 1,18 oranında faiz uygulaması yapıyor.
  • Akbank: Akbank 5 yıllık ve 10 yıllık konut kredisi ürünleri için aylık yüzde 1,24 oranında konut kredisi faiz oranları uygulaması gerçekleştirecek.
  • Halkbank: Konut kredisi faiz oranları arasında ortalama seviyede bir uygulama yapan Halkbank, yüzde 1,27 faiz oranı ile kredi kullanılmasına olanak sağlayacak.
  • Vakıfbank: Türkiye’de kamu bankalar arasında önemli bir konuma sahip olan ve geçtiğimiz aylarda Türkiye Varlık Fonu’na devredilen banka, tüm vade seçenekleri için ortalama aylık yüzde 1,21 oranında konut kredisi faizi uygulayacak.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.