Ana SayfaEkonomi13 Aralık 2016 Dolar Fiyatları

13 Aralık 2016 Dolar Fiyatları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bugün piyasada dolar 3.46 TL’nin aşağısında güne başladı. Euro ise 3.68 seviyesinde işlem görüyor. Piyasaların gözü yarınki FED toplantısından çıkacak olan faiz kararlarında. 

Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen hain terör saldırısı ve ekonomik daralma gösteren üçüncü çeyrekteki büyüme verileri sebebiyle yükselişe geçen dolar fiyatları, bugün tekrar düşüşte.

Bankalararası piyasada dolar 3.46’nın altında işlem görüyor. Euro ise 3.68 seviyesinde seyrine devam ediyor. Dolar dün 3.55 seviyesinde günü tamamlamıştı. Altının gram fiyatı ise bugün 129 TL’den işlem görüyor. Çeyrek altın da 212 TL’den işlem görüyor.

Uzmanların görüşüne göre dolar teknik olarak 3.5420’de direnç seviyesinde, 3.5000 ve 3.4770 düzeylerinde ise destek seviyesinde seyrediyor.

Piyasalar şu an Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası’nın (FED) yarınki toplantısında açıklanacak olan faiz artırım kararını merakla bekliyor. FED’in yıl içerisinde gerçekleştireceği son toplantıda 25 baz puanlık bir faiz artırımı yapacağı tahmin ediliyor.

Petrol fiyatları, Asya’da artan petrol talebi miktarı ve OPEC’in diğer petrol üreticileri ile yaptığı arz kısıtlamasına yönelik anlaşma sonrasında son 17 ayın zirve değerine ulaşmasının akabinde yükselişini tamamlayarak yatay seyrine devam ediyor.

Vadeli Brent petrol kontratlarında piyasaların dünkü kapanışından beri fazla bir fark yaşanmadı, kontratlar bugün 55.67 dolar seviyesinde işlem gördü. Vadeli Batı Teksas petrol kontratları ise bugün 52.73 dolar seviyesinde işlem görüyor.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.