Ana SayfaKariyerKPSS Kaldırılacak mı? Sorusunu Bakan Mehmet Müezzinoğlu Yanıtladı

KPSS Kaldırılacak mı? Sorusunu Bakan Mehmet Müezzinoğlu Yanıtladı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekillerin birçok sorusunu yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu çok dikkat çekici bir soruyla karşılaştı. KPSS konularının yer aldığı dikkat çeken soruları yanıtlayan Bakan Müezzinoğlu, kamuda çalışanların güvencelerinin kaldırılması ve KPSS şartının memnur olmak için aranmaması gibi değişikliklerin yapılacağı haberlerinin gündemde çokluğu üzerine açıklama yaptı. 

Bakan Müezzinoğlundan Konuyla İlgili Yapılan Açıklama

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Kamu Personeli Seçme Sınavı hakkında sorulan en çarpıcı soru, kaldırılacak mı? Oldu. Şu an için KPSS sınavını kaldırmak gibi bir çalışma olmadığını, bu düşüncelerin şu an için gündemde olmadığını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, kamuda çalışan memurların bir daha görevden alınmayacakları için her türde suçu işleyebileceklerini üstü kapalı bir şekilde anlatmıştı. Bunun üzerine kamuda çalışan personelle ilgili çalışmalar artırıldı ve güvencelerinin kaldırılması amaçlandı. Ayrıca memurların görevden uzaklaştırılması ve ihraç edilmeleri ile ilgili süreç başlatılması ve bu sürecin  mahkemeye taşınması konusunda çalışmalar yürütüleceğini belirtti. Ayrıca memurların yaptıkları suçla ilgili görevlerinden hemen ihraç edilebilecekleri kaydedildi. Memur maaşlarının performanslarına göre tayin edilmesi de yürütülen çalışmalar arasında yer aldığı belirtildi. Bu konuyla alakalı birçok soruya yanıt veren Bakan Mehmet Müezzinoğlu memurların güvencelerinin kaldırılmasıyla ilgili sinyaller verdi. 

Şu Anda Böyle Bir Çalışma Yok!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yaptığı açıklamada ” Önümüzdeki süreçte kamu çalışanları reformu çalışmalarının çalıştaylarını başlatıyoruz. Bu süreçte karşımıza ne çıkacak, onları değerlendireceğiz. Bu süreci kamuoyuyla şeffaf bir şekilde paylaşarak değerlendireceğiz. Şu an için herhangi bir çalışma başlamadı. Başladığı anda kamuoyuyla paylaşacağız. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.