Ana SayfaEkonomiEsnaflara Özel Kart İmkanı Geliyor!

Esnaflara Özel Kart İmkanı Geliyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Esnaflara yapılan kolaylıklar devam ederken yeni düzenlemeler sonrasında esnaf kartın geleceği açıklandı. 

Son dönemlerde esnafların işlerini büyütebilmeleri ve geliştirebilmeleri için çeşitli kolaylıkların sağlandığı görülmüştü. Bunun ardından kredi ve faiz desteği sağlandığı açıklanmıştı. Bunun yanı sıra alışverişlerinde çeşitli indirimlerden ve kolaylıklardan yararlanmaları için esnaf kartın getirilmesine karar verildi. Esnaflara alışverişlerde kolaylık ve indirim sağlayacak olan esnaf kart sayesinde başta akaryakıt ve sonrasında tüm alanlarda olmak üzere çeşitli alışveriş kolaylıklarının sağlanacağı belirtildi. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken tarafından konu hakkında bir açıklama yapıldı. Bir süredir üzerinde çalışma yaptıkları Esnaf Kartın yakın zamanda kullanıma sunulacağı hakkında bilgi verdi. 

Bendevi Palandöken Esnaf kartın kullanım alanları ve esnaflara sağlayacağı faydalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bu kartın esnaflar tarafından hem ticari hem de bireysel alanlarda kullanılabileceğine dikkat çekti. En başta akaryakıt alımlarında bir indirim sağlanabileceği ifade edildi. Bunun ardından kişilerin hem kendileri hem de aileleri için giyim, konaklama gibi pek çok alanda alışveriş yaparken avantaj sağlayacakları ifade edildi. Esnaflar arasında yapılacak olan alışverişlerde de indirimler sağlanacak. Ülkede bulunan 2 milyonu aşkın esnaf ve 10 milyona varan aileleri düşünüldüğü zaman indirimlerden ve avantajlardan yararlanması beklenen Esnaf Kartın kullanım alanının son derece fazla olacağı düşünülüyor. 

Esnaflar için yapılan görüşmeler içerisinde bu ay ilk kez indirimli elektrik kullanacakları ortaya çıkmıştı. Bu süreç içerisinde 82 lirayı geçen elektrik faturalarının üzerinden indirim sağlanacağı öğrenildi. Yakın zamanda Esnaf Kartın kullanıma sunulacağı belirtildi. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.