Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Eğitim Kredisi Kampanyası!

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şubelerinin hizmet kalitelerinin yanı sıra verimliliğini de artırmak için performans gösteren, güçlü bir şube ağına sahip olan, kadrolarını genişletip müşterilerine dünden daha iyi kaliteli hizmet vermek için sürekli kendini geliştiren Ziraat Bankası, her türlü ihtiyaca yönelik kredi kampanyaları düzenleyip, müşterilerine yardımcı oluyor.

Öğrencilerin ders çalışması gerektiğini, nakit durumlarını düşünüp derslerini aksatmamalarını isteyen Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kapsamında eğitim kredisi kampanyası düzenledi.

Her çeşit kurs, dershane, okul, üniversite ve benzeri gibi eğitimler için yapılan eğitim masraflarına finansman desteği veren banka, müşterilerine özel uygun vade ve uygun faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlıyor.

Eğitim kredisi kampanyası maksimum vade süresi 36 ay yani 3 yıl olarak belirlenmiştir. Bireyler bütçelerine uygun ödeme planları ile kendilerinin ya da çocuklarının eğitim harcamalarını düşünmeden oluşturabilmektedir.

Banka, ihtiyaç kredisi başvurusunda müşterilerinden gelir belgesi istemektedir. Gelir belgesi aylık kredi ödemeleri için istenip, en uygunu seçilmektedir. Eğitim kredisi öğrenciye ya da kursiyer velilerine, öğrencinin yahut kursiyerin eğitim harcamalarını üstlenen kişiye ya da bunların dışında düzenli aylık geliri olan,  meslek sahibi olan öğrenci ve kursiyerlere verilmektedir.

Banka kredi ödemesi boyunca hayat sigortası yapılmasını zorunlu tutmuştur.

Eğitim kredisi faiz oranları ise yüzde 1,19’dan başlamaktadır.

Eğitim kredisi başvurusu sadece banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Başvuru için bireylerin Ziraat Bankası şubelerine gitmeleri gerekmektedir. Başvuru esnasında ise eğitim ile ilgili olan belgelerin ve faturaların getirilmesi kredi alma işlemlerini hızlandırmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.