Ana SayfaEkonomiRecep Akdağ Açıkladı!! Bütün Teşvikler için Tek Bir Bağlantı Sistemi Geliyor!

Recep Akdağ Açıkladı!! Bütün Teşvikler için Tek Bir Bağlantı Sistemi Geliyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, bütün teşvik sistemleri ile ilgili şehirlerde tek bir bağlantı noktası olmasının önem taşıdığını, önümüzdeki dönemlerde bu projenin hayata geçirileceğini açıkladı.

Recep Akdağ, Türkiye’deki yatırımların daha iyi hale getirilebilmesi için yapılacak yeni çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Akdağ, yatırımların daha iyi bir hale getirilmesi için sistemdeki mevcut bürokrasinin aza indirileceğini, tüm teşvik mekanizmaları ile ilgili olarak her şehirde tek bir bağlantı noktası oluşturulması için çalışmalarının sürdüğünü, bu projenin yakın zamanda hayata geçirileceğini, böylece yatırımlar için başvuru yapacak olan kişilerin her kurumu ayrı ayrı dolaşmasına gerek olmayacağını, kişilerin işlerinin devlet tarafından takibinin yapılacağını, birçok yere başvuru yapılmasına da gerek kalmayacağını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Türkiye’nin Dünya Bankası’nın “2017 İş Yapma Kolaylığı” isimli sıralamasında 69. sırada bulunduğu ile ilgili bir soruya da ülkemizin daha iyi bir sıraya yükseleceğini, bunun ekonomideki güven ve hukukun işlevi ile ilgili olduğunu 2017 yılının yarısını geride bıraktığımızı, bu sene için bir garanti veremeyeceğini ancak 2018 ve2019 yıllarında Türkiye’nin bu sıralamada daha üst sıralara çıkacağını söyledi.

Akdağ, Türkiye’deki genç nüfusun bir yandan eğitimlerine devam ederken, bir yandan da pratik yapmasının ve bu konuda kendini geliştirmesinin önemli olduğunu, bunun yolunun da teorik eğitimlerin artırılmasından geçtiğini, bu konuyu Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştüklerini, OSB’ler ile alakalı meslek liselerinin sayısının artırılacağını da açıkladı. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.