Ana SayfaKrediler2018 Odeabank Kredileri

2018 Odeabank Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2012 yılında kurulan Odeabank, anonim şirket olarak hizmet vermektedir.  Odeabank kredileri ile sağlanan avantajlı hizmetler, bankanın kısa sürede geniş bir müşteri kitlesine sahip olmasını sağlamıştır. Taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi konularında, müşterilere önemli kolaylıklar sağlanmaktadır.

Odeabank Kredileri- İhtiyaç Kredisi

Odeabank İhtiyaç Kredisi başvuru işlemleri hemen gerçekleştirilerek, kredi kullanımına kısa sürede başlanabilir.  Nakit Hazır ve Bireysel Finansman Kredisi adı altında iki farklı ihtiyaç kredisi bulunmaktadır. Odeabank İhtiyaç Kredisi faiz oranları, Nakit Hazır kredisi için %1,50’dir. 48 aya kadar vade uygulanabilmektedir. Bireysel Finansman Kredisi’nde ise daha yüksek tutarlarda kredi kullanılabilir. Bu kredi için, müşterinin ya da müşterinin yakınlarından birinin sahip olduğu bir gayrimenkulün ipoteği istenmektedir. İpotek edilen gayrimenkul bir konut ise değerinin %80’ine kadar kredi çekilebilmektedir. İşyeri ve imarlı arsalarda ise değerin %50’sine kadar kredi verilmektedir.

Odeabank Taşıt Kredisi

Odeabank Taşıt Kredisi başvuru işlemleri ile yıllardır sahip olunmak istenen araçlara kavuşmak mümkündür. Kredi için sadece 0 km araç değil, 2. El araç alınması da yeterlidir. Başvuru için gerekli belgeler toplanmalı ve şubelere teslim edilmelidir. 48 aya kadar vade süresi sunulmaktadır. Odeabank Taşıt Kredisi faiz oranları ise her bütçenin rahatlıkla karşılayabileceği oranlardır. İsteyenler, ilk yıl yalnızca faiz ödemesi yaparak nakit akışlarını düzenleyebilirler. Ödeme planları, eşit taksitler olarak hazırlanmaktadır.

Odeabank Konut Kredisi

Odeabank Konut Kredisi başvuru işlemleri ile ev sahibi olma hayalleri gerçeğe dönüştürülebilir. Uzun vade süresi, ve bütçelere uygun ödeme planları ile yüksek tutardaki krediler bile rahatlıkla ödenebilir. 120 aya kadar vade uygulanabilmektedir.  Odeabank Konut Kredisi faiz oranları ise vade süresi ve ödeme planlarına göre belirlenerek, olabildiğince düşük tutulmaktadır. Ödeme planları, müşterilerin istekleri doğrultusunda belirlenmektedir. 3 ay taksit erteleme hizmetinden yararlanmak da mümkündür. Ara ödeme fırsatları da sunulmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.