Ana SayfaEkonomiGüncel Altın Fiyatları! 9 Haziran Cumartesi Cumhuriyet Altını ve Çeyrek Altın Kaç...

Güncel Altın Fiyatları! 9 Haziran Cumartesi Cumhuriyet Altını ve Çeyrek Altın Kaç TL?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Güncel altın fiyatları serbest piyasa dahilinde belirlendi. Cumhuriyet altını güne yüzde 1,12 prim yaparak başladı. Çeyrek altın günün ilk satışlarını 306 lira 98 kuruştan yaptı. Peki, yarım altın ve gram altın bugün ne kadar oldu? İşte serbest piyasa güncel altın fiyatları…

Güncel Altın Fiyatları Ne Oldu? Gram Altın Ne Kadar?

Güncel altın fiyatları yeni güne genel bir yükseliş eğilimiyle başladı. Çeyrek altın ve yarım altın sınırlı bir yükseliş kaydetti. Cumhuriyet altını alacaklar dikkat! Cumhuriyet altını satış fiyatı bin 263 TL’ye yükseldi. Serbest altın piyasasında Reşat altın fiyatı yüzde 3,76 artı. Vatandaşlar artan fiyatlarla dikkatini piyasa hareketlerine verdi. Büyük küçük tüm yatırımcılar hafta sonu altın fiyatlarına kilitlendi. Güncel altın fiyatları ise haberimizde…

Altın Ons

Küresel piyasada önem kazanan altın ons değeri bugün yükselişe geçti. Değerini yüzde 0,14 artıran altın ons fiyatı sabah saatlerinde 1.299,21 seviyesine çıktı.

Altının Gram Fiyatı Kaç TL?

Altının gram fiyatı bugün güne yüzde 0,08’lik kayıpla başladı. Alış fiyatını 186,74 liraya düşüren gram altın, satışta 186,87 liraya alıcı buldu.

Çeyrek Altında Hafta Sonu Fiyatları?

Çeyrek altın düğünlerin artacağı bir dönemde yükselişe ara vermedi. Artan fiyatlar hediyelik altın tercihini değiştirse de küçük yatırımcı çeyrek altından vazgeçmedi. Çeyrek altın bugün 300,13 liradan alınırken, 306,98 liradan satışa sunuldu.

Yarım Altın Bugün Ne Kadar?

Serbest piyasadaki güncel altın fiyatları incelendiğinde yarım altının alış fiyatının 598,38 lira olduğu dikkat çekti. Satış fiyatı ise yüzde 0,31’lik artış sonrasında 613,96 liraya yükseldi.

Reşat Altın Fiyatı (Güncel)

Reşat altın güne en yüksek kazançla başlayan altın türlerinden oldu. Fiyat artışı sonrasında Reşat altın alış fiyatı bin 282 lira, satış fiyatı bin 295,95 liraya çıktı.

Cumhuriyet Altını Kaç TL Oldu?

Cumhuriyet altını da hafta sonuna değer artırarak girdi. Alış fiyatı sabah saatlerinde bin 250 lira olan Cumhuriyet altını, satışta bin 263 liradan alıcı buldu.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.