Ana SayfaSigorta İş İlanlariCigna Finans Engelli Personel Alımları!

Cigna Finans Engelli Personel Alımları!

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat yaptığı sigorta personel alımları duyurusunda engelli personel alımı yapacağını bildirdi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Cigna Finans Emeklilik ve Hayat yaptığı sigorta personel alımları duyurusunda engelli personel alımı yapacağını bildirdi.

Cigna Finans Engelli Personeller Arıyor

Cigna Finans sigorta iş ilanları arasında engelli personeller arandığı ile ilgili ilan da yer aldı. Şirketin yaptığı duyuruda sigorta iş başvurusu yapacak olan kişilerin çeşitli pozisyonlarda istihdam edileceği belirtildi. Cigna Finans engelli personellerde aradığı şartları, son başvuru tarihinin ne zaman olduğunu da bildirdi. Buna göre başvuru sahiplerinin sigortacılık alanında kariyer yapmak istemesi gerekiyor. Adayların ayrıca Microsoft Office uygulamalarını etkin bir şekilde kullanması da Cigna Finans Emeklilik ve Hayat AŞ. tarafından istenenler arasında bulunuyor. Başvuru yapacak olan engelli kişilerin İŞKUR yani Türkiye İş Kurumu’nda kayıtlarının olması da gerekirken, ayrıca engel derecelerinin en az yüzde 40 oranında olması ve bunu tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alacakları raporla belgeleyebiliyor olmaları da şartlar arasında göze çarpıyor.

Cigna Finans Engelli Personel İş Başvuruları

Cigna Finans iş ilanları ile başvurularını kabul ettiği engelli kişilerin iletişim yönünün gelişmiş, prezantabl olmasını istediğini de belirtiyor. Adayların İstanbul – Anadolu yakasında ikamet ediyor olmaları aynı duyuruda Cigna Finans Emeklilik ve Hayat’ın belirttiği detaylar arasında yer alıyor. Yeni personeller 4852 sayılı iş kanununun 30. maddesine uygun olarak istihdam edilecekler. Cigna Finans iş başvuruları 20 Haziran 2019 tarihine kadar yapılabilecek.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/cigna-finans-emeklilik-ve-hayat-a-s-engelli-genel-basvuru-2246944

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.