Ana SayfaKredilerHalk Bankası’ndan Çift Seçenekli Yeni Yıl Kredisi: Kredi 2017

Halk Bankası’ndan Çift Seçenekli Yeni Yıl Kredisi: Kredi 2017

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizde kış mevsimine girilirken doğal olarak hane halklarının masrafları tavan yapmış durumda. Masrafları artan halkın nakit ihtiyacını göz önünde bulunduran Halk Bankası “Kredi 2017” adıyla yeni bir tüketici kredisi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Üstelik kredi kampanyası dahilinde masrafsız finansman kullanma imkanı da mevcut.

Halkbank tarafından özel olarak düzenlenen kredi kampanyası uyarınca müşteriler ister masrafsız kredi kullanabilecekler, isterlerse uygun faiz oranlı kredi. Üstelik alınan kredinin ilk taksitini 2017’ye kadar öteleme olanağı da mevcut.

Azami Miktar 50.000 Türk Lirası, Azami Vade 48 Ay!

Kredi 2017 kampanyası dahilinde Halk Bankası tarafından belirlenen maksimum kredi miktarı 50.000 Türk Lirasıdır. Banka bu krediden faydalanmak isteyen müşterilerine maksimum 48 aya kadar vade imkanı sunmaktadır. Kredisini şimdi kullanan müşterinin ilk taksitini 2017’ye kadar ertelemesi de Halk Bank tarafından müşterilerine sunulan bir fırsat niteliğindedir.

Kredi 2017’de Halk Bank tarafından müşterilere iki farklı seçenek sunulmaktadır. Bu seçeneklerin ilkinde müşteri masrafsız kredi kullanabilmektedir. Masrafsız kredide banka tarafından müşterilere aylık yüzde 1,23 faiz oranı sunulmaktadır. Bu seçenekte 50.000 Türk Lirası kredi kullanan bir müşteri 48 ay boyunca bankaya her ay 1.440 lira geri ödeme yapacaktır.

İkinci seçenekte ise müşteriden kullandığı kredi tutarının binde beşi oranında kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir. 50.000 Türk Lirası kredi kullanımında bu meblağ 250 Türk Lirasıdır. Dosya masraflı seçenekte müşterilere aylık yüzde 1,17 oranında faiz uygulanmaktadır. Bu seçenekten faydalanarak 50.000 Türk Lirası kredi kullanan bir müşteri 48 ay boyunca bankaya her ay 1.447 lira geri ödeme yapmak durumundadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.