Ana SayfaEkonomiMilli Piyango’da En Şanslı Rakamlar!

Milli Piyango’da En Şanslı Rakamlar!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2016 yılının son günlerini yaşarken, yeni yıl heyecanı tüm Türkiye’yi sarmış durumda. Yeni yılın ilk büyük heyecanı yılbaşı gecesi Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi ile yaşanacak. Geçtiğimiz yıllarda genelde çeyrek bilete isabet eden büyük ödülün bu sene hangi bilete çıkacağı merakla bekleniyor.

Son 3 Yıldır Çeyrek Bilet Kazanıyor!

Geçtiğimiz yıl yapılan yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye çeyrek bilete isabet etmişti. Geçtiğimiz yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi olan 55 milyon Türk Lirası çeyrek bilete çıkmış ve 4 şanslı insanın hayatını değiştirmişti. Büyük ikramiye geçen yıl “0, 5, 5, 6, 0, 1, 3” numaralı biletlere vurmuştu. Bahse konu biletlerin üçü İstanbul’dan biri ise Adana’dan satılmıştı.

Tıpkı geçen yılbaşında olduğu gibi 2015 ve 2014 yılbaşlarında da büyük ikramiye çeyrek biletlere isabet ederek dörde bölündü. Geçtiğimiz yıl “2, 6, 9, 2, 1, 6, 0” numaralı çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiye, 2014 yılında ise “2, 1, 7, 4, 4, 5, 1” numaralı çeyrek bilete çıktı. Her iki yılda da 50’şer milyon Türk Lirası büyük ikramiye meblağı belirlenmişti. Çeyrek bilet sahibi her bir kişi 12 milyon 500 bin Türk Lirası’nın sahibi oldu.

Son 10 yıllık zaman dilimi incelendiğinde büyük ikramiye isabet eden biletlerde en çok “2” rakamı bulunuyordu. Amorti rakamlarında ise geçtiğimiz 10 yıl içerisinde “8” rakamı tam 5 kez çıktı. 2 rakamı amortide de çok çıkan rakamlardan biri oldu. “2” geçtiğimiz 10 yıllık süreçte 4 kez amorti için belirlenen rakamlardan biri oldu. Bu rakamları 3 kez çıkan “sıfır” rakamı takip etti. İhtimal hesabı olarak çeşitli istatistikler hesaplansa da, her zaman olduğu gibi büyük ikramiye hesap yapanları değil; talihinde olanları bekliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.