Ana SayfaEkonomiPalandöken: Kara Kutu Kazaları Azaltır

Palandöken: Kara Kutu Kazaları Azaltır

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Motorlu taşıtlara kara kutu takılması ile ilgili gündemi değerlendiren TESK Başkanı Bendevi Palandöken, uygulamanın çok isabetli olacağını, otokontrolü sağlayacağı için, kazaların azalmasını ve sağlıklı sürüşe neden olacağını belirtti. Uçaklardaki kara kutu örneğinden yola çıkarak uygulanması planlanan kara kutunu pek çok karanlık noktayı da aydınlatacağını belirten Palandöken, uygulamanın bir an önce kullanıma geçmesini temenni etti.

Oto Kontrolü Sağlar

Trafikte araçların hız ve yanlış manevralar yüzünden maddi ve manevi çok büyük kayıplara neden olduğunu belirten Palandöken, uçaklardaki motorlu taşıtlara da kara kutu koyulmasının trafik güvenli açısından olumlu sonuçlar vereceğini belirtti. Motorlu taşıtlardaki kara kutunun sürücüler arasında oto kontörlü sağlayacağını belirten Palandöken, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan projenin uygulamaya geçmesinin sağlıklı sonuçlar vereceğini belirtti.

Yollar da Araçlarda Güzel

Duble yolların mükemmel olduğunu ve trafikte çok büyük kolaylık sağladığını belirten Palandöken, yolların yapılan düzenleme ile mükemmel olduğunu, araçların son derece modern ve güzel olduğunu ancak yaşanan trafik kazalarının tüm bu güzellikleri alt üst ettiğini belirterek, toplum için kanayan yara olan trafik kazalarının önüne geçmek için uygulamanın çok faydaları olabileceğini söyledi.

Sigorta Ücretleri Düşer

Tüm motorlu araçlara kara kutu koyulmasının sürücüler arasında oto kontrolü sağlamasının sonucunda trafik kazalarının da azalacağını belirten Palandöken, kazaların azalmasının bir süre sonra zorunlu trafik sigorta ücretlerinin düşmesini sağlayacağını belirtti. Sigorta ücretlerinin düşmesinin araç sahipleri için çok önemli olduğunu savunan Palandöken, bu düşüşün sigorta dönemlerinde mali kriz yaşanması ya da sigortanın yapılmamasının da önüne geçeceğini söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.