Ana SayfaEkonomiFacebook'ta İşe Başlamak İmkansız Değil!

Facebook’ta İşe Başlamak İmkansız Değil!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Facebook İş Kapısı Herkese Açık

Facebook dünyanın en fazla kullanıcısı olan sosyal paylaşım ağı olarak, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Facebook’un tasarım ve geliştirme çalıştırmaları da Michelle Morrison başkanlığında dev bir ekiple sürdürülüyor.

MORRİSON “KAPIMIZ AÇIK”

Facebook Tasarım Programı Müdürü Michelle Morrison bu kapsamda herkesin Facebook bünyesinde çalışabileceğini açıkladı. Sosyal paylaşım platformuna her gün binlerce kişinin kayıt olduğuna dikkat çeken Michelle Morrison, “Facebook için yeni beyinlere ihtiyacımız var ve yeni düşüncelere açığız” dedi.

Tüm insanlığı bu platformda buluşturmayı hedeflediklerini kaydeden tasarım program müdürü, “Değerimize değer kattıkça daha da büyüyeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Facebook insanların birbirleriyle iletişim alanında büyük bir rol oynarken, şirket ve firmalar içinde önem arz ediyor. Gerek reklam çalışmalarında gerek müşterilerin firmaları keşfetmesinde en kısa yol olarak Facebook platformu gösteriliyor.

İşte bu noktaya değinen Facebook Tasarım Programı Müdürü Michelle Morrison, “Dünyanın hangi ülkesinde yaşarsanız yaşayın, ekonomik anlamda faaliyetlerinizi nerede yürütürseniz yürütün, Facebook işletmelerin tüm dünya tarafından incelenmesine imkân tanıyor” dedi. “İşletmeler, şirketler ve firmalar bu avantajdan yararlanmak için Facebook’ta tanıtım sayfaları açıyor” diyerek açıklamasına devam eden Morrison, gelinen son durumun global bir gelişme olduğunun altını çizdi.

Michelle Morrison, Facebook iş kapılarının herkese açık olduğunu da açıklamasına ekledi. Tüm başvuruların değerlendirildiğini ifade eden Morrison, “Facebook’a iş başvurusu yapanlarla tek tek görüşüyoruz” dedi. “Bu noktada tek beklentimiz daha iyiyi hedefleyen çalışanlarla birlikte üretmek” diyen Michelle Morrison, personel seçimlerinde kişilerin yeteneklerinin ve becerilerinin baz alındığını da sözlerine ekledi.

Türkiye’deki çalışmalarına değinen Michelle Morrison, Türkiye’de tasarım adına bazı yeniliklerin uygulanacağının sinyalini verdi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.