Ana SayfaKredilerDenizbank’tan Yüzde 100 Konut Kredisi

Denizbank’tan Yüzde 100 Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank %100 Mortgage Kredisi Kampanyası

Konut kredisi ile satın alınacak evin ekspertiz değerinin en fazla %80’i kadar kredi kullanılabildiğinden konut kredisi kullanılarak ev alabilmek için konut sahibi olmak isteyenlerin birikimlerinin de olması gerekiyor. Fakat Denizbank Mortgage kredisi ile konut sahibi olmak isteyenlere satın alınacak evin ekspertiz değerinin tamamı için kredi veriyor.

Denizbank %100 Mortgage kredisi ile satın alınacak evin değerinin %100 kadar kredi alabilmek için konut kredisi ile birlikte bireysel finansman kredisi de kullanılabiliyor. Bu yüzden kredi kullanmak isteyen kişinin satın alınacak evinin dışında sahip olduğu başka bir konuta ipotek tesis edilmesi gerekiyor. Eğer kişinin başka evi yoksa 3’üncü kişilere ait konuta da ipotek tesis edilebiliyor.

Denizbank konut kredisi kampanyası kapsamında ev sahibi olmak isteyenler %100 Mortgage kredisini 300 aya varan vade seçenekleri ile kullanabilirken satın alınacak konut değerinin %100 kadar kredi kullanmak için çekilebilen bireysel finansman kredisi 36 ay vade ile kullanılabiliyor.

Denizbank Mortgage kredisi kapsamında 0-24 ay vadeli krediye %0,89, 25-36 ay vadeli krediye %0,95, 37-60 ay vadeli krediye %0,99, 61-120 ay vadeli krediye %1,12 ve 121-300 vadeli krediye %1,17 faiz uyguluyor.

Denizbank’tan 60 ay vade ve %0,99 faiz oranıyla 100.000 TL tutarında Mortgage kredisi kullanılması halinde kredi kapsamında ödenmesi gereken toplam ücretler 1.348,68 TL olurken kredinin yıllık toplam maliyet oranı %13,2178 oluyor.

Denizbank %100 Mortgage kredisi başvurusu Denizbank şubelerine müracaat ederek yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.