Ana SayfaEkonomiTürk Hava Yolları 8 Bin Kabin Memuru Alacak

Türk Hava Yolları 8 Bin Kabin Memuru Alacak

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Hava Yolları ekibini genişletme kararı aldı. Şu anda 18 bin kişilik kabin memur sayısı, 5 yıl içerisinde 18 binli seviyelere yükselecek.

Hava yolları taşımacılığında uluslararası platformda geniş bir pazara sahip olan Türk Hava Yolları, 2023 hedeflerini açıkladı. Açıklamayı yapan şirketin Kabin Eğitim Müdürü Yonca Ceylan oldu. Ceylan açıklamasında şu anda kabin memuru olarak istihdam edilmiş olan personel sayısının 10 bin olduğunu ifade etti. Bu rakamın 2023 yılına kadar 18 bini bulacağını belirten Yonca Ceylan, yeni kabin memuru alımlarının yapılacağının ilk sinyallerini verdi. Alımların ilerleyen dönemlerde başlaması bekleniyor.

Hepsi Eğitimden Geçiyor

Türk Hava Yolları Kabin Eğitim Müdürlüğü görevini yapmakta olan Yonca Ceylan, şirketin bu eğitimlere verdiği öneme değinerek, kabin memuru adaylarının kapsamlı bir eğitimden geçtiğini, göreve başladıktan sonrada eğitimlerin devam ettiğini açıkladı. Adayların karşılaşabilecekleri bütün olumsuzların göz önünde bulundurulduğunu; bu eğitimlerin amacının yolcuların güvenlik ve memnuniyetin artmasına yönelik olduğunu ifade eden Ceylan, “Eğitimlerimiz kapsamında doğum operasyonlarından çocuk psikolojisine kadar her detay adaylara aktarılıyor” dedi. Türk Hava Yolları bünyesindeki tüm kabin memurlarının bu eğitimleri almak zorunda olduğunun altını çizen Ceylan, eğitimlerin şirketin bir parçası olduğunu kaydetti.

THY Bazı Tedbirler Aldı

Türk Hava Yolları Kabin Eğitim Müdürü Ceylan ABD ve İngiltere’nin yasakları hakkında da değerlendirme yaptı. Türk Hava Yolları olarak bu konuda bazı önlemlerin alındığını söyleyen Ceylan, “Şirketimiz aracılığı ile seyahat yapan yolcularımız durumdan olumsuz etkilenmedi. Söz konusu yasak ile ilgili THY bazı önlemleri hayata geçirdi” şeklinde konuştu. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.