Ana SayfaGündemOdeabank Konut Kredisi’nde Faizi Düşürdü: Kredinizi Hesaplamadan Evinizi Almayın!

Odeabank Konut Kredisi’nde Faizi Düşürdü: Kredinizi Hesaplamadan Evinizi Almayın!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Konut kredisi kampanyalarına Odeabank’tan yeni bir soluk geldi. Banka hem faizleri düşürdü, hem de kullanılabilecek kredi azami miktarını artırdı. Bu sayede müşteriler istedikleri evi alırken zorluk çekmeyecekler.

Daha önce 100.000 Türk Lirasından fazla konut kredisi kullandırmayan Odeabank, kredi üst limitini 300.000 Türk Lirasına artırma kararı aldı. Konut kredisi faiz oranlarını da aşağı yönlü revize eden banka; 100.000 Türk Lirasına kadar olan kredi taleplerinde müşterinin KKB (Kredi Kayıt Bürosu) notuna göre aylık yüzde 0,89 faiz oranı sunmaktadır.

Azami Vade Süresi 120 Ay, Azami Tutar 300.000 Türk Lirası!

Odeabank, kendisinden konut kredisi kullanarak ev almak isteyen müşterileri için birkaç seçenek belirlemiş durumda. Müşterinin KKB notuna göre ilgili seçenek devreye sokulmaktadır. Kredi notu yüksek olan müşteriler için maksimum 60 ay vade ve 100.000 Türk Lirasına kadar aylık yüzde 0,89 faiz oranı sunulmaktadır. Kredi notu yüksek müşteriler 300.000 Türk Lirasına kadar kredi kullanmak isterlerse 120 ay vadeye kadar aylık yüzde 0,95 oranından yararlanabilmektedirler.

KKB puanı nispeten düşük olan müşteriler 60 ay vade ve 100.000 Türk Lirasına kadar finansman desteği kullanmak istediklerinde aylık yüzde 0,99 oranından likidite sağlayabileceklerdir. Daha yüksek meblağda kredi talep eden müşteriler ise 300.000 Türk Lirasına kadar konut finansmanı desteğini 120 ay vadeye kadar aylık yüzde 1,05 oranından kullanabileceklerdir.

Bütün vade seçeneklerinde banka tarafından müşterilere kredi tahsis ücreti yansıtılmaktadır. Bu ücret kullanılan kredi meblağının binde beşi oranında müşteriden tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.